Peace
Ieder kind verdient aandacht
Visual

Uitgebreide faciliteiten

Hotel Heppie is niet alleen een geweldige groepsaccommodatie voor kinderen, maar ook zeer geschikt voor het verzorgen van trainingen of het houden van vergaderingen. Wij zetten graag de belangrijkste faciliteiten van het hotel voor u op een rij.

De groepsruimte

Het fraaie groepsgebouw bevat een ruime groepsruimte met diverse plekjes voor kinderen om zich even lekker terug te trekken. Zoals de chill-ruimte op de bovenverdieping, waar ze in alle rust een boekje kunnen lezen of een spelletje kunnen spelen.
In de groepsruimte is volop materiaal aanwezig om te knutselen en te spelen. Er staan acht eettafels met elk zes zitplaatsen, er is een gezellige zithoek en voor een serieus gesprek is er een aparte spreekkamer. Er is ook een kleine keuken met een oven, om bijvoorbeeld koekjes te bakken.
Echt gekookt wordt er niet in de groepsruimte, dat gebeurt in de centrale keuken door onze eigen kok. De groepsruimte kijkt uit over het speelterrein waar volop gespeeld kan worden met het buitenspeelmateriaal.

Visual

Rustig slapen

De slaapvleugel ligt apart van de groepsruimte, zodat rusten en spelen goed van elkaar gescheiden blijft. Er zijn twaalf slaapkamers met ieder twee stapelbedden. Twee slaapkamers zijn uitgerust als mindervalidenkamer. De bedden zijn speciaal ontworpen om een gevoel van geborgenheid te geven. Iedere slaapplaats heeft een eigen bedlampje dat weinig hinder geeft voor anderen. Zo kan het ene kind nog een boekje lezen, terwijl het andere al lekker slaapt.

Elke slaapkamer heeft een eigen douche, toilet en wastafel. Dit voorkomt ’s nachts onnodig geloop over de gangen. De warmwaterkranen zijn automatisch ingesteld op lichaamstemperatuur en worden verwarmd door een eigen biomassacentrale, gestookt op houtsnippers. Met deze CO2-neutrale installatie wordt heel Hotel Heppie op groene wijze van stroom en warmte voorzien.

Alle slaapkamers zijn uitgerust met een geluidsdetectiesysteem, zodat begeleiders gealarmeerd worden wanneer een kind roept of het onrustig is op de slaapkamer. Ook wanneer kinderen op de gang komen wordt de leiding gealarmeerd.

Visual

Logeren met een kleine of grote groep

Het appartement

Naast de groepsruimte bevat Hotel Heppie ook een appartement voor maximaal tien personen. Hierin zijn drie tweepersoonsslaapkamers en één vierpersoonsslaapkamer ondergebracht. Het appartement is van alle gemakken voorzien met eigen sanitair, een eigen keuken en een eigen terras aan het water.

Scholen en jeugdzorginstellingen kunnen het appartement reserveren. Los, om met een kleine groep kinderen te verblijven, of gecombineerd met de groepsruimte. Zo viert u vakantie met een groep tot 58 personen, of profiteert u van de extra mogelijkheden die het appartement biedt aan begeleidende teams.

• •
Patrijslaan 9
5731 XN
Geldrop-Mierlo
T 085 - 303 84 86 (Hotel Heppie)
T 085 - 065 34 42 (Heppie vakanties)
E contact@hotelheppie.nl