Peace
Ieder kind verdient aandacht
Visual

Volledige aandacht voor het kind

Logeren bij Hotel Heppie is voor kinderen een feest! De bosrijke omgeving, de gezellige inrichting en alle speelfaciliteiten nodigen uit tot een avontuurlijk verblijf in een veilige omgeving. Scholen in het Speciaal Onderwijs en jeugdzorginstellingen zijn van harte welkom in Hotel Heppie.

Uw schoolkamp of vakantie boeken in Hotel Heppie bespaart u veel tijd. Niet meer met het team aan de slag om allerlei knutsel- en spelmaterialen bij elkaar te zoeken, geen lange voorbereidingsavonden meer voor het maken van het programma, geen boodschappendagen meer voor hapjes en drankjes; in Hotel Heppie is alles aanwezig.

Wat dacht u van diverse compleet uitgewerkte groepsspellen, speciaal aangepast op kinderen die extra uitleg nodig hebben mee kunnen doen? Verder is het hotel voorzien van heel veel spel-, sport- en knutselmateriaal en heeft zowel binnen als buiten fantastische speelmogelijkheden.

Visual

Aan alles gedacht

De warme maaltijden worden bereid in de centrale keuken, waarbij rekening gehouden wordt met de diverse diëten en allergieën. Kinderen vinden frietjes natuurlijk allemaal erg lekker. In de keuken van Hotel Heppie worden deze bereid zonder frituurvet. Dat is wel zo gezond.

Hotel Heppie is er op ingericht om ook kinderen die meer structuur nodig hebben optimaal te laten genieten. De slaapvleugel bevat 12 slaapkamers van maximaal 4 personen, zodat er ’s nachts voor elk kind de broodnodige rust is. Alle kamers hebben hun eigen sanitaire voorzieningen en twee kamers zijn geschikt voor rolstoelgebruikers.

De groepsruimte is voorzien een eigen keukentje, eettafels, een zitgedeelte en diverse speel- en knutselhoeken. De omgeving van het hotel is ingericht op activiteiten die typisch passen bij een groepsvakantie voor kinderen. Ook een regenachtige dag is geen probleem, want de binnenspeeltuin en de diverse activiteitenruimtes in het speelgebouw bieden volop mogelijkheden tot spel en plezier!

Patrijslaan 9
5731 XN
Geldrop-Mierlo
T 085 - 303 84 86 (Hotel Heppie)
T 085 - 065 34 42 (Heppie vakanties)
E contact@hotelheppie.nl